2109020841 6937137857 Ρήγα Φεραίου 24 - 26, Καισαριανή kteopass10@gmail.com
 
 
 
 

ΚΤΕΟ CAR PASS
Διεκπεραιώσεις Οχημάτων & Σκαφών | Καισαριανή Αττική


 

Το ΚΤΕΟ CAR PASS έχει έδρα στην Καισαριανή Αττικής, όπου εδώ και πάνω από 20 χρόνια ασχολείται με παντός είδους διεκπεραιώσεις αυτοκινήτων, σκαφών και λοιπών οχημάτων.

Διαθέτοντας την κατάλληλη γνώση και πολύχρονη εμπειρία, το προσωπικό μας είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε υπόθεση αφορά στον τεχνικό έλεγχο ή σε γραφειοκρατικές διαδικασίες που αφορούν το αυτοκίνητό σας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 


 

 
 
 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τον προγραμματισμό του επόμενου ραντεβού σας για ΚΤΕΟ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Σε συνεργασία με αξιόπιστη επιχείρηση ΚΤΕΟ, αναλαμβάνουμε τον προγραμματισμό και τη μεταφορά του οχήματός σας ώστε να περάσει τον απαιτούμενο τεχνικό έλεγχο και να το παραδώσουμε στα χέρια σας με ασφάλεια και συνέπεια.

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Στόχος μας είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας, καθώς και η διατήρηση αμοιβαίων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Λειτουργούμε με γνώμονα τη συνέπεια και την αξιοπιστία σε οποιαδήποτε εργασία αναλάβουμε διεκπεραιώνοντας γρήγορα και αποτελεσματικά τις υποθέσεις σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ